Paccy.se

Lite Gammalt, Lite Nytt… Mycket vad jag vill…

Inget Android 5.0 – ny Nexus 4 istället

Android 5.0 Key Lime Pie

Många ser fram emot att Google ska visa upp någonting riktigt stort på Google I/O om några veckor. Men varken Android 5.0 eller ”X Phone” kommer att presenteras under mässan – istället blir det en en 4G-version av Nexus 4, uppger källor.

Mellan 15:e och 17:e maj håller Google sin årliga utvecklarmässa Google I/O. Precis som tidigare år har nätet kokat av rykten om vad teknikföretaget kan tänkas visa upp under årets mässa. Två tänkbara nyheter har varit Android 5.0 Key Lime – och den mystiska ”X Phone”, som ryktas vara Motorolas och Googles första kärleksbarn,

Nya uppgifter säger dock att Goolge försenat släppet av Android 5.0 med två till fyra månader. Orsaken till detta ska vara vara att Google vill ge tillverkarna mer tid till att både förbereda sig för Android 5.0, samt att rulla ut Android 4.2.2 till befintliga enheter.

4G-version av Nexus 4?
Mycket tyder också på att företaget inte heller kommer att lansera någon ”X Phone” under mässan, skriver sajten Phone Arena. Istället kan Google komma att visa upp en ny version av LG-tillverkade Nexus 4.

Denna nya iteration av telefonen uppges ha ha stöd för LTE/4G, något som LG och Google fick mycket kritik för när det gäller den ursprungliga Nexus 4-luren. Den nya 4G-versionen av telefonen även ha fått ett utökat minne – från 16 gigabyte till 32 gigabyte. Vidare spekuleras det i att nya LTE-versionen av Nexus 4 kan komma att få ett pris på motsvarande cirka 2 300 kronor i USA.

Kommentarer är stängda.