Paccy.se

Lite Gammalt, Lite Nytt… Mycket vad jag vill…

Google + har fått nya funktioner

Google har passat på att uppdatera sin app för tjänsten Google +. Både Ios- och Androidversionen har fått en rad nya funktioner.
Google + är teknik- och sökjättens Googles egna utmanare till Facebook och Twitter. På tisdagen uppdaterade Google sina Ios- och Androidappar med en hel del nya funktioner. Bland nyheterna finns bland en hel del förbättringar av gränssnitt, samt möjligheten att dela vidare andras inlägg.
Det finns några funktioner som är exklusiva för Android, och vice versa för Ios. När det gäller Ios-användare har man fått flera fotofunktioner som gör det möjligt att rotera bilder, beskära dem, samt lägga på Snapseed-liknande filter. Om du har en Ipad eller Iphone kommer du också märka att din profilsida har fått ett nytt utseende, samt att det dykt upp ett nytt fält för notifikationer.

Android-användare kommer se att man nu bland annat kan dela med sig av sin position på sin profilsida, filtrera sökresultat efter relevans eller tidpunkt, samt att kunna kontrollera mängden inlägg du ser från dina olika cirklar.

Google + finns att ladda ner via App Store och Google Play-butiken (gratis).

Källa: alltomandroid.nu

Kommentarer är stängda.