Den platta som figurerade i nyheterna förra året hade en tiotumsskärm, och enligt pressmeddelandet är även den på väg. Men först blir det alltså en sjutummare, med ips-panel och 1 280 x 800 pixlar. Ett Tegra 3-chip sitter på insidan med 16 GB hårddiskutrymme med plats för sd-kort.

Wikipad bygger på samma princip som Razer Edge, det vill säga att du har en vanlig surfplatta som fästs i olika tillbehör för att förvandla den till en plattform optimerad för spel. Just nu finns dock bara en handkontrollsdocka som du fäster plattan i, med fysiska knappar och styrspakar.

Wikipad kör Android 4.1 och kommer även vara certifierad för Playstation Mobile. Således kan du spela både gamla Playstationspel samt nya Androidtitlar.

Wikipad ska släppas under våren och kosta 249 dollar. Tiotumsvarianten för en senare lansering.