Paccy.se

Lite Gammalt, Lite Nytt… Mycket vad jag vill…

Samsung bekräftar att Galaxy S4 kommer presenteras 14:e mars

Reuters rapporterar att Samsung bekräftat att Galaxy S4 kommer presenteras den 14:e mars. Talespersonen Chenny Kim har meddelat att evenemanget ska hållas i New York och det blir första gången på tre år som en presentation av ett Galaxy-flaggskepp äger rum i USA.

Det senaste lanseringsryktet visade sig därmed vara sant och det är nu 17 dagar kvar tills Samsung tillkännager sin nya toppmodell. Galaxy S3 presenterades i London den tredje maj i fjol och uppföljaren introduceras markant tidigare på året, kanske för att hinna ta en del fokus från konkurrenters flaggskepp som exempelvis Sony Xperia Z och HTC One.Uppdatering: Evenemanget kommer inledas 19:00 lokal tid.

Kommentarer är stängda.