Paccy.se

Lite Gammalt, Lite Nytt… Mycket vad jag vill…

Inget Android 5.0 – ny Nexus 4 istället

Många ser fram emot att Google ska visa upp någonting riktigt stort på Google I/O om några veckor. Men varken Android 5.0 eller ”X Phone” kommer att presenteras under mässan – istället blir det en en 4G-version av Nexus 4, uppger källor. Mellan 15:e och 17:e maj håller Google sin årliga utvecklarmässa Google I/O. Precis …

Läs mer

Användarupplevelsen avgörande för NFC

Användarupplevelsen avgörande för NFC Det går knappt en dag utan någon nyhet, om än en liten sådan, kring mobila betalningar. Skillnaden mellan i år och tidigare år är att nyheterna handlar om konkreta tillämpningar snarare än initiativ och framtidslöften.

Läs mer

Nokia och Microsoft ska stämma Google

Microsoft, Nokia, Oracle och 14 andra företag har gått samman och lämnat in en stämningsansökan mot Google. Anledningen: Teknikjätten använder Android för att låsa mobilanvändare till sina nättjänster, menar företagen.

Läs mer

Samsung Galaxy S4 med Exynos 5 Octa krossar allt motstånd

Samsung Galaxy S 4-versionen med nya systemprocessorn Exynos 5 Octa har nyligen blivit benchmarktestad av sajten SamMobile.

Läs mer

Utvecklar Sony smarta glasögon?

Läs mer

Skissar Google också på en Smart Watch?

Om det räcker med rykten för att en tillverkare ska ses som ”först ut” med en ny produkt är det Apple som leder i det här fallet, i alla fall näst efter Sony som redan har en Smart Watch på marknaden (om än måttligt framgångsrik).

Läs mer

Google + har fått nya funktioner

Google har passat på att uppdatera sin app för tjänsten Google +. Både Ios- och Androidversionen har fått en rad nya funktioner.

Läs mer

Google Play store v. 4.0 läckt på nätet

Vad som tycks vara kommande version fyra av Play Store-applikationen har redan hamnat på nätet.

Läs mer

Nvidia presenterar Tegra 5 och 6

Tidigare idag presenterade Nvidia de första glimtarna av det som antagligen kommer att kallas för Tegra 5 och 6.

Läs mer

Kör Android-appar på datorn

Bluestacks är en programvara som finns både för Mac och Windows och som gör att man på ett väldigt smidigt sätt kan köra Android-appar på sin dator.

Läs mer

Nästa sida »