Paccy.se

Lite Gammalt, Lite Nytt… Mycket vad jag vill…

Tillbehör till Galaxy S4

Galaxy S3 fick ovanligt många tillbehör och Samsung fortsätter längs den linjen med uppföljaren Galaxy S4. Tillverkaren har presenterat en rad olika officiella tillbehör vilka jag nu kort skall sammanfatta nedan.

Läs mer

Lolled like a retarded seal…

Läs mer

Hästkött någon?

Läs mer

Study: Polarbears genitals are shrinking…

Läs mer

Bänkad framför Galaxy S4 releasen

Läs mer

Koenigsegg ‘Hundra’, Bil nummer 100 att byggas. ”One-off” bilen.

Koenigsegg visaren mycket speciell  ”one-off” utgåva av sin Agera S. Det heter ”Hundra” eftersom det är den hundrade bilen dom bygger totalt.

Läs mer

Spelplattan Wikipad krymper i storlek och pris

Wikipad evolverar och släpps i sjutumsversion innan det är dags för tiotummaren. Wikipad skulle släppas under förra året men försvann spårlöst när sommaren smälte snön. Nu har företaget bakom surfplattan gått ut med ett pressmeddelande som säger att de tänker släppa Wikipad – med en sjutumsskärm.

Läs mer

True words…

554928_10151895052090077_1768956550_n

Agreed!

Innehåll?

Vad ska man göra av denna bloggen? Ska jag fortsätta med tekniknyheter,  eller kanske göra en personlig blogg? Eller kanske blanda lite hej vilt… Rösta i pollen till höger…

Läs mer

Samsung bekräftar att Galaxy S4 kommer presenteras 14:e mars

Reuters rapporterar att Samsung bekräftat att Galaxy S4 kommer presenteras den 14:e mars. Talespersonen Chenny Kim har meddelat att evenemanget ska hållas i New York och det blir första gången på tre år som en presentation av ett Galaxy-flaggskepp äger rum i USA.

Läs mer

Nästa sida »